De bästa med hösten.


Ååååh det är så underbart med höst..Fast ändå inte. Det är ju underbart med alla ljus som blir extra mysigt. Men det går alldles för fort och man hinner riktigt inte ställa in sig. Läängtar faktiskt till vintern då jag har en ny vinterjacka! En Boomerang wooho. 
 
 
 
 
  • Varm choklad och chai-te – hur underbart är det inte att gosa ner sig i soffan med en mysig varm filt, kolla på en film/tv, och dricka någon varm god dryck? Chai-te är en absolut favorit hos mig, så gott och kryddigt. Värmer gott gör det också.

  • Oversize stickade tröjor – mysigt att gå runt med förstora, och stickade tjocktröjor hela dagen. Jag älskar tjocka, mysiga, och stickade tröjor i alla möjliga färger. Till det ska man också ha en stor stickad halsduk!
 
  • Halloween – kanske inte är så himla roligt, men det är lite av en tradition, klä ut sig, festa, baka och bjuda på god mat. Pumpor alltid kul att fixa också!!! 

  • Höstens färger – underbara färger på träden, gult, orange, rött och brunt. Passa på att gå långa promenader och ta med kameran för det blir otroligt fina bilder.
  • Böcker - Hur mysigt är det inte med en bok och en kopp te? Hösten är som gjord för dessa kvällar och eftermiddagar. Passa på att läsa 50 nyanser av honom om ni inte gjort det :)
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR