Måndag

Halloj!! Vet att ja varit off men varit så himla dålig och Rickard kom ner tidigare då han varit dålig också! Så dessa dagar utan stress och bara rå om varandra behövdes! Fortfarande ont när ja sväljer och små hostar men de e mycket bättre nu! Inte haft någon feber! Tänkte försöka boka in mig på jobb imorgon då det var alldeles för längesedan nu.  Men vi har inte gjort så himla mycket mer än kollat på film och bara varit! Var ute på Birsta och fikade med några kompisar till han samt var på kläd bytar dag! Kul idé, gjorde några Fynd men kom alldeles för sent då mycket var utplockat. Sedan fick vi hem våran nya babygunga super nöjd 😍👌 hoppas bara prinsen kommer gilla den 🙈👍
 
I söndags gjorde ja tre olika rätters matlådor till hjärtat och var sedan på bio med bellan! How to be singel, hahaha så bra faktiskt. 
 
Ligger i soffan och myser med lilla Line :) ska strax göra en gravidlista, hade lovat ett inlägg om vårat missfall..'men det kommer framöver! Eller kanske ikväll, vi får se. Har iallafall haft en mysig dag med svärmor och hennes pappa. 
 
Gjorde lite vår här hemma!! 
 
Vår fina babygunga!!! Som spela massa melodier, mobilen kan kopplas in. Den kan även vibrera och fläkta!!! Gunga också såklart. Hoppas den gillas lika mycket som ja hoppas på.
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR